създайте своята сватбена приказка в хотел космополитан!

„Добре дошли във вълшебния свят на сватбите в Хотел Космополитан!

Сърдечно ви приветстваме в нашия уникален хотел, който предлага несравнима елегантност и романтика, наложили се върху красивата обстановка на ресторант Хасиенда.

Нашите сватбени пакети са създадени с любов и внимание към детайлите, за да направят този специален ден незабравим. Съчетавайки стил и комфорт, Хотел Космополитан предоставя перфектната рамка за началото на вашето съвместно пътешествие.

Нашите просторни зали и прекрасна градина са идеални за всякакъв вид сватбени церемонии, балове рожеденни дни и много други.
Ресторант Хасиенда впечатлява с изискана кухня и внимание към избора на всяко ястие, представено с финес и стил. Нашите шеф-готвачи се грижат да възпроизведат вкусовете на вашия избраник, предлагайки нещо уникално и специално за вас.

Специализираните ни екипи за организация на събития са на ваше разположение, за да направят всеки етап от подготовката лек и приятен. Нека заедно направим вашия сватбен ден едно приказно приключение, запълнено с усмивки и незабравими моменти.

За допълнително усещане за романтика и релаксация, предлагаме на младоженците и техните гости престой в нашите луксозни стаи, където те могат да се насладят на уют и стил.

С Хотел Космополитан и ресторант Хасиенда вашият сватбен ден става не просто събитие, а истинско пътешествие в света на любовта. Очакваме ви с нетърпение да бъдем част от този важен момент в живота ви и да го направим незабравим!“Хотел Космополитан