Wellness & SPA

POOL AND BAR

POOL & BAR

HACIENDA

Добре дошли в нашия оазис от удоволствия. Насладете се на този малък, но уютен воден рай, който не само Ви освежава, но Ви предоставя и изглед към околната градска панорама. С нашия бар в близост, можете да се потопите в релаксацията, като поръчате своя любим коктейл и му се насладите сред тази приказна обстановка. 

Pool & Bar Hacienda – където спокойствието и насладата се сливат в едно. 

РАБОТНО ВРЕМЕ: ВСЕКИ ДЕН ОТ 9:00 ЧАСА ДО 21:00 ЧАСА

ЦЕНИ:

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

12 лв. за възрастен / 10 лв. за дете

СЪБОТА – НЕДЕЛЯ

14 лв. за възрастен / 12 лв. за дете

Тел.: 0888129300

WELLNESS

Wellness &

SPA

Уелнес център Космополитан е една от най-забележителните части на комплекса. Ако хотелът е в състояние да ви осигури спокойствието и комфорта, необходими за пълноценна почивка, уелнес центърът е мястото, където можете да постигнете пълна хармония и да се отдадете на едно незабравимо изживяване.

Оазис ЗА

Релакс

Нашият екип от висококвалифицирани отдадени терапевти ще ви предложи подходяща терапия, съобразена с вашите нужди и желания, и ще ви помогне да възвърнете вашата жизненост и енергичност. Масажи и екзотични спа ритуали за лице и тяло са само част от услугите, които уелнес центърът предлага.

Предлагат се индивидуални програми с процедури за моделиране и поддържане на тялото – криолиполиза, кавитация, радиочестотен лифтинг, липолазер, кислородотерапия HYDROX PEEL, процедури с апарат VIP COMPLEX.

Купи

Ваучер

Спа центърът Ви дава възможност да подарите миг разкош и блаженство на Вашите любими хора чрез специалните подаръчни ваучери, включващи Wellness и SPA процедури по избор.

Подарете едно незабравимо преживяване – сливане на тяло, дух и разум. Можете да разгледате пълния с изкушаващи предложения каталог.

В момента разработваме модул за електронна поръчка на СПА ваучери. За да сме Ви полезни до тогава, попълвайки формата по-долу, наш представител ще се свърже с Вас и ще ви асистира, в избора, плащането и получаването на ваучер за избраната от Вас услуга. Благодарим Ви за търпението!

Работно време НА Уелнес център
Космополитан

Понеделник – Петък 
от 11:00 до 22:00
Събота и Неделя 
от 10:00 до 22:00

Телефони:

082 805090

0884 200 896