Конференции и събития

CONFERENCE HALL

Конференции и

Събития

Хотел Космополитан разполага с три конферентни зали и безплатен Wi-Fi достъп, което го прави подходящ избор за провеждане на събития и срещи. Независимо дали сте насочили събитието си към голяма аудитория или предпочитате по-интимна обстановка, Хотел Космополитан е идеалното място за Вас.

Нашият професионален екип е готов да Ви помогне с организацията на събитието, за да гарантираме, че всичко ще протече безпроблемно. Тук Вашето удобство е наш приоритет и с удоволствие ще се погрижим за всички Ваши нужди по време на срещата или презентацията Ви. 

Business

HALL

Подходяща за малки семинари, конференции, провеждане на интервюта и работни срещи, Business hall разполага с 16 седящи места (с възможност за допълнителни 12 места). Удобната овална маса позволява комуникация „лице в лице”, която е определяща за нуждите на бизнес комуникацията.

Осигурена е Wi-Fi връзка, аудио и визуално оборудване – мултимедия, флипчарт, озвучаване. Залата е климатизирана, с достъп до пряка слънчева светлина.

Universal

HALL

Подходяща за семинари, конференции, работни срещи , продуктови презентации, официални вечери и коктейлни партита. Залата е с до 100 седящи места, подредени тип „киносалон”.

Залата е климатизирана. Разполага с аудио и визуално оборудване – мултимедия, флипчарт, озвучаване. Осигурена е и Wi-Fi връзка. 

Grand

HALL

Зала Grand Hall е подходяща за семинари, конференции, работни срещи и продуктови презентации. Залата разполага с до 75 седящи места с подредба тип „киносалон”. 

Климатик, Wi-Fi интернет, аудио и визуално оборудване – мултимедия, флипчарт, озвучаване – са сред удобствата в нея.

форма за запитване