Wellness & SPA

WELLNESS

Wellness &

SPA

Уелнес център Космополитан е една от най-забележителните части на комплекса. Ако хотелът е в състояние да ви осигури спокойствието и комфорта, необходими за пълноценна почивка, уелнес центърът е мястото, където можете да постигнете пълна хармония и да се отдадете на едно незабравимо изживяване.

Оазис ЗА

Релакс

Нашият екип от висококвалифицирани отдадени терапевти ще ви предложи подходяща терапия, съобразена с вашите нужди и желания, и ще ви помогне да възвърнете вашата жизненост и енергичност. Масажи и екзотични спа ритуали за лице и тяло са само част от услугите, които уелнес центърът предлага.

Предлагат се индивидуални програми с процедури за моделиране и поддържане на тялото – криолиполиза, кавитация, радиочестотен лифтинг, риполазер, кислородотерапия HYDROX PEEL, процедури с апарат VIP COMPLEX.

Купи

Ваучер

Спа центърът ви дава възможност да подарите миг разкош и блаженство на вашите любими хора чрез специалните подаръчни ваучери, включващи Wellness и SPA процедури по избор.

Подарете едно незабравимо преживяване – сливане на тяло, дух и разум. Можете да разгледате пълния с изкушаващи предложения каталог.