Фитнес център

FITNESS

Фитнес център

Cosmo Gym

Cosmo Gym е спортен център, който съчетава затворен кръг от услуги – активен спорт, здравословното хранене, грижа за красотата на тялото – с удобството на разплащателна система, изключваща операциите с налични финансови средства, за да постигнем една обща концепция за модерен лайфстайл.

Здраве и

Спорт

Създаден е по уникален и модерен дизайн на европейско ниво, фитнесът е оборудван с най-висок клас фитнес уреди на световния лидер във фитнес и уелнес индустрията – TechnoGym®. 

За постигане на максимален комфорт по време на тренировка, залата е оборудвана с мощна вентилационно-климатична система, 32“ монитори пред всяка бягаща пътека с индивидуални слушалки, саунд уредба, осигуряваща кристален звук и приятна музика, докато спортувате. 

За вашата сигурност и удобство Cosmo Gym разполага със система за пълен контрол на достъпа, удобни и комфортни съблекални с дизайнерски мебели, с възможност за наемане на персонално шкафче. Чрез специалната ни операционна система притежателите на карти са улеснени да извършват електронни плащания.

Членство

в cosmo gym

За първи път в Русе фитнес любителите и маниаците ще имат възможност не просто да тренират, но и да станат част от една много по-широка концепция, придобивайки членство в клуба COSMO GYM – концепция за фитнеса, здравословното хранене и грижата за духа и тялото като начин на живот. За да станете член на клуба, следва да си закупите едномесечен, тримесечен, шестмесечен или годишен абонамент за фитнеса.

С изключение на обикновеното членство, останалите ви дават отстъпка в стойността на месечната фитнес такса, като същевременно ви се издава сребърна, златна или VIP карта в зависимост от периода на закупения абонамент.

Протеинов бар и

Здравословно хранене

Протеиновият бар на фитнеса предлага здравословни и енергийни напитки – фрешове, смути, както и основни хранителни добавки – протеини, аминокиселини и азоти.

За всички клиенти на фитнеса предлагаме изготвяне на индивидуални хранителни режими с професионален диетолог и специализирано здравословно меню.

Клубни карти и

Цени

Стандарт

1 месец
75,00 лв Месечно
  •  

Сребро

3 месеца
185,00 лв Месечно
  •  

Злато

6 месеца + 1м. Бонус
360,00 лв Месечно
  •  

VIP

12 месеца + 2м. Бонус
700,00 лв Месечно
  •  

Еднократно посещение

1 час
10,00 лв Месечно
  •  
Услуга
Валидност
Цена

Ученическа карта за посещения от 10:00 до 16:00ч.

1 месец

55,00 лв.

Еднократно занимание с фитнес инструктор

1 час

15,00 лв.

Пакет 10 броя занимания с фитнес инструктор

В рамките на 30 календарни дни

85,00 лв.

Доплащане за голяма кърпа

1 месец

15,00 лв.

Работно време

Понеделник – Петък 
от 07:00 до 22:00
Събота и Неделя 
от 08:00 до 22:00

 

Връзка с нас

Рецепция Cosmo Gym