Фитнес център

COSMO GYM

Фитнес център

Cosmo Gym

Cosmo Gym е спортен център, който съчетава затворен кръг от услуги – активен спорт, здравословното хранене, грижа за красотата на тялото – с удобството на разплащателна система, изключваща операциите с налични финансови средства, за да постигнем една обща концепция за модерен лайфстайл.

Здраве и

Спорт

Създаден е по уникален и модерен дизайн на европейско ниво, фитнесът е оборудван с най-висок клас фитнес уреди на световния лидер във фитнес и уелнес индустрията – TechnoGym®. 

За постигане на максимален комфорт по време на тренировка, залата е оборудвана с мощна вентилационно-климатична система, 32“ монитори пред всяка бягаща пътека с индивидуални слушалки, саунд уредба, осигуряваща кристален звук и приятна музика, докато спортувате. 

За вашата сигурност и удобство Cosmo Gym разполага със система за пълен контрол на достъпа, удобни и комфортни съблекални с дизайнерски мебели, с възможност за наемане на персонално шкафче. Чрез специалната ни операционна система притежателите на карти са улеснени да извършват електронни плащания.

Членство

в cosmo gym

За първи път в Русе фитнес любителите и маниаците ще имат възможност не просто да тренират, но и да станат част от една много по-широка концепция, придобивайки членство в клуба COSMO GYM – концепция за фитнеса, здравословното хранене и грижата за духа и тялото като начин на живот. За да станете член на клуба, следва да си закупите едномесечен, тримесечен, шестмесечен или годишен абонамент за фитнеса.

С изключение на обикновеното членство, останалите ви дават отстъпка в стойността на месечната фитнес такса, като същевременно ви се издава сребърна, златна или VIP карта в зависимост от периода на закупения абонамент.

Електронен

портфейл

Посредством картата (сребърна, златна или VIP) ще можете с внесените пари да се разплащате с отстъпка съответно 10%, 15% или 20% за всички фитнес услуги, за безоперативните процедури за моделиране на тялото – криолиполиза, кавитация, радиочестотен лифтинг и липолазер, както и за протеиновия бар и специализираните менюта, приготвени в нашия комплекс.

Протеинов бар и

Здравословно хранене

Протеиновият бар на фитнеса предлага здравословни и енергийни напитки – фрешове, смути, както и основни хранителни добавки – протеини, аминокиселини и азоти.

За всички клиенти на фитнеса предлагаме изготвяне на индивидуални хранителни режими с професионален диетолог и специализирано здравословно меню.

Клубни карти и

Цени

Стандарт

1 месец
65,00 лв Месечно
  •  

Сребро

3 месеца
185,00 лв Месечно
  •  

Злато

6 месеца + 1м. Бонус
360,00 лв Месечно
  •  

VIP

12 месеца + 2м. Бонус
700,00 лв Месечно
  •  

Еднократно посещение

1 час
8,00 лв Месечно
  •  
Услуга
Валидност
Цена

Ученическа карта за посещения от 10:00 до 16:00ч.

1 месец

45,00 лв.

Еднократно занимание с фитнес инструктор

1 час

11,00 лв.

Пакет 10 броя занимания с фитнес инструктор

В рамките на 30 календарни дни

60,00 лв.

Пакет 15 броя занимания с фитнес инструктор

В рамките на 30 календарни дни

75,00 лв.

Пакет 20 броя занимания с фитнес инструктор

В рамките на 30 календарни дни

90,00 лв.

Доплащане за голяма кърпа

1 месец

15,00 лв.

Като членове на клуба Cosmo Gym, Вие ставате притежатели на сребърна, златна или VIP карта и може да се възползвате от услугата електронен портфейл като внесете на своята Cosmo Gym карта сума не по-малка от 50 лева. Само членовете на клуба, които ползват електронния портфейл получават 10%, 15% или 20% отстъпка на следните допълнителни услуги — протеинов бар, меню напитки в комплекса Cosmo Gym, специализираното диетично и здравословно меню в Cosmo Gym, както и на основното меню в ресторант Космополитан и на всички безоперативни апаратни процедури за моделиране на тялото.

Връзка с нас

Рецепция Cosmo Gym